Veelgestelde vragen

Voer uw postcode in en ontvang een passend bod!

Veelgestelde vragen over het snel verkopen van uw woning

Wij hebben vragen op een rijtje gezet zodat we snel kennis kunnen maken

Het bod hangt af van de locatie van uw woning of pand en het huuraanbod in die omgeving. Daarnaast wordt er gekeken naar de indeling, oppervlakte en staat van de woning. U kunt een bod verwachten dat tussen de 65% en 100% van de marktwaarde ligt.

Nosta Kumpra is flexibel en gaat met u in gesprek om het tempo van de verkoop van uw woning te bepalen. Bij spoed zetten we het verkoopproces zo snel mogelijk in gang. Wij hebben goede contacten bij de notaris. Bij grote haast kan het hele verkoopproces al in 14 dagen worden geregeld. 

Op de dag van de definitieve overdracht bij de notaris maakt Nosta Kumpra het verkoopbedrag naar het door u opgegeven rekeningnummer over. Het is mogelijk om bij het tekenen al een voorschot te krijgen.

Onze dienstverlening is voor u gratis. Wij nemen het risico van eventuele taxaties of andere zaken voor onze rekening. Mochten we er niet uitkomen, dan hoeft u niks te betalen. Er zijn dus geen kosten vooraf.

Nee, dit maakt niets uit. Wij kopen elk huis en pand, in welke conditie dit ook is.

Dit is geen probleem De huurprijs en looptijd van het contract nemen wij mee in onze bieding op uw object. Welke gevolgen het precies heeft is afhankelijk van het contract en de waarde als het object leeg komt. Neem hiervoor contact met ons op.

Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden die Nosta Kumpra biedt! Mocht u na de verkoop nog geen gepaste woning hebben gevonden, kunt u de woning tijdelijk huren. Deze wens kunt u in aanloop naar de verkoop benoemen, zodat een goede huurprijs kan worden overeengekomen. 

ONTVANG SNEL GELD VOOR UW WONING

Verkoop uw huis snel aan Nosta Kumpra. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!

VERKOOP RAZENDSNEL UW WONING

Verkoop uw huis snel aan WoningenVerkopen. De betrouwbaarste partij die u zich kan wensen.

Vul het contactformulier in en ontvang een gratis taxatie en bod. Wat uw verkoopreden ook is, in 7 dagen kan alles geregeld zijn!

Lees onze reviews!

Ontvang een vrijblijvend bod voor uw woning!